ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ξάνθη- Καβάλα 4-1 (1-1)

Στο γήπεδο της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ στην Ξάνθη, δώσαμε το πρώτο για φέτος φιλικό με την ομάδα των συναδέλφων της Ξάνθης, σήμερα Πέμπτη 5/4/12. Στο α' ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, φτιάξαμε ευκαιρίες και ίσως να δικαιούμαστε κάτι περισσότερο από το 1-1 (ισοφάρισε ο Μαδεμτζίδης με άπιαστο βολέ εκτός περιοχής). Στην επανάληψη όμως οι αλλαγές της Ξάνθης έβγαζαν μάτια και...έβαζαν γκολ. Το τελικό 4-1, βαρύ μεν για την Καβάλα, εντελώς δίκαιο δε για την Ξάνθη, οι συνάδελφοι της οποίας μας φιλοξένησαν άψογα και τους ευχαριστούμε. Η ομάδα μας κατέβηκε με τους Οικονομίδη, Νικολάου (Γερομάρκο), Σμάλη, Χουλιάρα, Σάμιο, Μόσχου, Μαδεμτζίδη, Σουσαμλή, Μιχαηλίδη (Κρυστάλη), Νάκα (Μιχελίδη), Λεπίδα. Διαιτητής ο Αρβανιτόπουλος που τα άκουσε από την Καβάλα για γκολ οφ-σάιντ. Όσο άδικα ήταν τα παράπονα εναντίον του αφού έπαιζε χωρίς επόπτες άλλο τόσο άδικη ήταν (για τον ίδιο κυρίως) η απόφασή του να τα παρατήσει κανένα τέταρτο πριν λήξει το ματς "αγανακτισμένος".
Παραλειπόμενα
1) Το φιλότιμο περισσεύει στην ομάδα της Καβάλας αφού α) ο Γερομάρκος ο...σουγιάς, παράτησε άρον άρον το μάθημά του στην Κομοτηνή κι έτρεξε να προλάβει το ματς, β) ο Νάκας τα 'δωσε όλα στο πρώτο ημίχρονο μόνο γιατί είχε μέχρι χθες πυρετό και δεν άντεχε άλλο και γ) ο Μιχαηλίδης έβαλε παντού(;;;) ξυλοκαϊνες για να παίξει, ένα ημίχρονο κι αυτός, αφού ο πόνος τον βασανίζει το δεξί του πόδι εδώ και μέρες.
2) Χαϊρι δεν βλέπει η ομάδα με τον κόουτς και τα παράπονα μετά και το βαρύ 4-1 πλήθαιναν. Οι παίχτες δυσαρεστημένοι αφού έχουν να πάρουν πριμ νίκης εδώ και μήνες, στα μπάνια μουρμούριζαν -φυσιολογικά- εναντίον του και τώρα πρέπει να νιώθει επισφαλή τη θέση του. Λόγω των ημερών πάντος, του έδωσαν (οι μεγαλόκαρδοι!) παράταση για μετά το Πάσχα και άλλη μια ευκαιρία. Στην επόμενη ήττα, κάποιος θα πρέπει να πει αντίο. Αλήθεια Θόδωρε, για δεν γυρνάς στα μπακ;
3) Ερώτηση:Εδώ ο Βενέτης, εκεί ο Βενέτης που είναι ο Βενέτης; Απάντηση:Κρύφτηκε στην...κουϊντα.
4) Αφού δεν κατέβηκες και σήμερα Μπαντίκο στο γήπεδο, δυο μέτρα από την έδρα σου, ξέχνα το. Πήραμε καινούργιο, πράσινο χρώμα και το δώσαμε στο Δημοσθένη να το βάλει κάτω από το μαξιλάρι του. Περιβραχιόνιο φυσικά.
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ- ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου