ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Διαμαρτυρία στην εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ ..




Η συνέντευξη του Προέδρου στον τοπικό τύπο και τηλεόραση
για την παρουσία της ομάδας στην Ζάκυνθο....αλλά και τα όσα
κωμικοτραγικά ζήσαμε σε μια κάκιστη διοργάνωση.....

Οι δάσκαλοι απ’ τη Ζάκυνθο - Γύρισαν απογοητευμένοι

1 Ιουλίου, 2010

dask115.jpgΑπογοητευμένοι επέστρεψαν την Τρίτη από τη Ζάκυνθο δάσκαλοι του τοπικού Συλλόγου, μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Νομού Καβάλας. Για τέσσερις ημέρες φιλοξενήθηκαν στη Ζάκυνθο από τον τοπικό Σύλλογο και έλαβαν μέρος στο καθιερωμένο πανελλήνιο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα ομάδων δασκάλων.
Όπως εξηγεί στην εφημερίδα μας ο Πρόεδρος του Τοπικού Συλλόγου, Σάββας Εμφιετζής, η διοργάνωση των αγώνων ήταν κάκιστη, όπως επίσης κάκιστη ήταν και η φιλοξενία. Για τη διοργάνωση από την οποία ξαφνικά αποβλήθηκε η ομάδα της Καβάλας και για την προβολή της Ζακύνθου ο Σάββας Εμφιετζής είπε στην εφημερίδα μας τα ακόλουθα:«Ευτυχώς που λαμβάνουμε μέρος σε κάποια πρωταθλήματα και έτσι εκτιμούμε και δική μας διοργάνωση αλλά και την τουριστική μας υποδομή. Η απογοήτευσή μας είναι πάρα πολύ μεγάλη αφού οργανωτικά το πρωτάθλημα αυτό στη Ζάκυνθο ήταν το χειρότερο. Η φιλοξενία των συναδέλφων σε όλα τα επίπεδα δεν ήταν καθόλου καλή και όσον αφορά το τουριστικό κομμάτι της όλης υπόθεσης, δεν θα συνιστούσα στους Καβαλιώτες να επισκεφθούν το συγκεκριμένο νησί, αφού υπάρχουν πολύ καλύτεροι προορισμοί στο Νομό μας.
Η ομάδα μας στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξε έφερε μία ισοπαλία, ενώ στο δεύτερο ματς υπήρξε διακοπή, αφού αποβλήθηκε ένας παίχτης της αντίπαλης ομάδας του Αγρινίου και η ομάδα αυτή εξακολουθούσε να παίζει με 11 παίκτες. Αυτό συνέβη γιατί δεν υπήρχαν έγκριτοι διαιτητές σε όλη τη διοργάνωση με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαξιφισμοί μεταξύ των συναδέλφων. Η απόρροια όλα αυτών και ενώ η ομάδα μας είχε υποβάλει ένσταση, ήταν να αποβληθεί από το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου