ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Παρακάτω η Υπεύθυνη Δήλωση

Οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας δηλώνουμε μέσω των αρχηγών της ομάδας μας , ότι παρουσιαστήκαμε κανονικά στο γήπεδο του Γαιτανίου στις 16.45 για τον προγραμματισμένο αγώνα με την ομάδα της Χαλκίδας.
Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος στις 17.15.
Από τον υπεύθυνο του γηπέδου πληροφορηθήκαμε ότι ο αγώνας ματαιώθηκε λόγω του ότι τάχα ,η ομάδα μας ,αποχώρησε από το πρωτάθλημα.
Δηλώνουμε ότι ουδέποτε ειδοποιηθήκαμε ούτε για την τύχη της ένστασης που υποβάλαμε ,ούτε ότι η ομάδα μας αποβάλλεται από το τουρνουά.
Φυσικά κάτι τέτοιο ποτέ δεν έγινε.
Όπως ότι ποτέ δεν δηλώσαμε ότι αποχωρούμε .
ΟΙ αρχηγοί.

* Η παρούσα θα κοινοποιηθεί στα ΜΜΕ.

1 σχόλιο:

  1. ΟΜΑΔΑ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ30 Ιουνίου 2010 στις 6:01 μ.μ.

    Αν πραγματικά έτσι έγιναν τα πράγματα, αν κατεβήκατε να παίξετε με τη Χαλκίδα και δεν βρήκατε κανέναν στο γήπεδο, αν κάνατε ένσταση και δεν πήρατε καμιά απάντηση, αν σας απέβαλαν από το τουρνουά μόνο και μόνο επειδή δεν παραβρεθήκατε στη δεξίωση - που έτσι κι αλλιώς - δεν ήσασταν υποχρεωμένοι να παραβρεθείτε, τότε... τι να πει κανείς για το "τουρνουά της αποτυχίας"!
    Δεν γνωρίζουμε εμείς τι πραγματικά έγινε στο γήπεδο στο παιχνίδι σας με το Αγρίνιο... Αυτοί κατηγορούν εσάς και εσείς αυτούς. Το λάθος σας, πιστεύω, ήταν που δεχτήκατε να γίνει το παιχνίδι κάτω από τις απαράδεχτες συνθήκες που αναφέρατε. Θα έπρεπε από κοινού να αρνηθείτε να αγωνισθείτε και να καταγγείλετε την άθλια, πραγματικά, διοργάνωση σε όλα τα μέλη των αποστολών. Το να σας αποβάλλουν από το τουρνουά μόνο και μόνο για "οικονομικούς λόγους", επειδή δεν παραβρεθήκατε στη συνεστίαση είναι πραγματικά παράλογο. Ακούγεται πολύ ανόητο να το πιστέψει κανείς!!! Δεν ξέρω τι πω...
    Και κάτι ακόμα, ΦΙΛΟΙ – και όχι κύριοι - της Καβάλας. Αργήσατε να δώσετε εξηγήσεις και να κάνετε γνωστά σε όλους τα γεγονότα όπως εσείς λέτε ότι συνέβησαν. Οι πολλοί δεν γνωρίζουν τίποτα από αυτά και ρίχνουν το βάρος μόνο σε σας... Έχετε υποχρέωση να αποκαταστήσετε την αλήθεια και να ξεδιαλύνετε τα πράγματα. Το τουρνουά μπορεί και πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει... Κόντρα στις δυσκολίες και άσχημες στιγμές που μπορεί να έχει κάποιες φορές, εμείς πρέπει και μπορούμε να συναντιόμαστε, να συνυπάρχουμε και να χαιρόμαστε, να παίζουμε και να γελάμε... Η επαφή αυτή δεν πρέπει να χαθεί!
    Ναι, θα υπάρχει σίγουρα ένταση και αντιπαράθεση μέσα στο γήπεδο, θα υπάρχουν φωνές και αντεγκλήσεις, πάθος για τη νίκη… Όλα αυτά όμως θα πρέπει να μένουν εκεί! Μετά το τέλος του παιχνιδιού είμαστε όλοι ξανά φίλοι και συνάδελφοι, με κοινά προβλήματα και κοινούς στόχους. Και με μια ευχή: «Και του χρόνου…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή