ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

8o Φιλικό Κεραυνός Πέρνης- Δάσκαλοι 5-1(3-1)





Στο 80 φιλικό που έγινε στο γήπεδο της Πέρνης, η ομάδα μας δεν μπόρεσε να χαρεί την καλή εμφάνιση του α' ημιχρόνου, καθώς ηττήθηκε με σκορ 5-1. Η ομάδα του Κεραυνού Πέρνης που πρωταγωνιστεί στην Α2 της ΕΠΣΚ έκανε εύκολα γκολ από λάθη της αμυντικής μας γραμμής .
Η ομάδα μας έτρεξε φιλότιμα αλλά τα χρόνια που έχουμε στην πλάτη μας δυστυχώς φάνηκαν...Μειώσαμε σε 2-1 με ωραία κεφαλιά του Χουλιάρα.
Από αυτά τα δυνατά φιλικά με ομάδες που έχουν παίκτες μικρής ηλικίας μόνο θετικά συμπεράσματα θα βγάλει ο Προπονητής καθώς θα βγει πιο δυνατή η ομάδα των δασκάλων.
Οι προπονήσεις από εδώ και πέρα θα είναι πιο έντονες και στα φιλικά θα μονταριστεί η ομάδα.
Για την ιστορία στο συγκεκριμένο αγώνα έπαιξαν οι: Οικονομίδης, Σάμιος (Πριονίδης ), Σμάλης (β' ημ Νάστος), Χουλιάρας (Νικολάου), Νάκας (Βενέτης), Μπούζιος (Μολοχίδης), Τζεράκης (Γεωργούσης), Μιχαηλίδης, Κρυστάλλης (Κακάνης), Λεπίδας, Μαδεμτζίδης (Μπαντίκος). Δεν έπαιξαν οι Σουσαμλής (προπονητής των δασκάλων), Σεμίσογλου (προπονητής του Κεραυνού) και Αρβανιτόπουλος (διαιτητής στο β' ημίχρ. ΕΙΔΗΣΗ: ΔΕΝ ΜΑΛΩΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου