ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Για το Θανάση και το Χρήστο



Επιτέλους η ομάδα εκσυγχρονίζεται. Απέκτησε και blog ! Σελίδα επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων ! Πάνω απ' όλα είμαστε μία μεγάλη παρέα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε ! Ευχαριστούμε τον Φίλιππα για τη δημιουργία του blog !

Χρήστος (το δεξί μπακ που παίζει αλλαγή)


ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΕΓΡΑΦΕΣ ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥ. ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ, ΠΟΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΑ... ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΓΑΛΩ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΗ ΣΤΑΣΗ
παπποήλης

7 σχόλια:

  1. Δεν πιστεύω Άλκη να κρύβεται τίποτα..απλά τα νεύρα εκείνης της στιγμής..Ο Θανάσης και ο Χρήστος ΔΕΝ θέλουν να χάνουν ούτε σε αγώνα προπόνησης !!!!και στέλνουν με αυτό το τρόπο το μήνυμα σε όλους μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ Ο ΒΕΝΕΤΗΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΒΕΝΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΧΩΡΙΣ ΤΖΑΤΖΙΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρβανιτοπουλε,μην προδιδεις το λαο σου!!!
    ζουμε στο γηπεδο με τους δασκαλους να σε ξαναδουμε!!!
    και τα μπινελικια για καλο ειναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμη και στα Χανια,Δασκαλοι Καβαλας ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. LAST NEWS FROM CHRISTOS AND THANASIS

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ 2 ΣΕ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS.
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλώνω κατηγορηματικά, ύστερα από off the recοrd επικοινωνία με εναν εκ των δυο εμπλεκομένων, ότι όλα ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη με αποχρώσεις ίντριγκας, προκειμένου να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις και να συσταθεί κίνημα συμπαράστασης υπέρ τους!!!!
    Αρβανιτόπουλε, πόσο ασυνεπής στις αποφάσεις σου θα αποδειχτείς ακόμη?μήπως σ εχει ευδιακριτως διαφθειρει η εμπλοκη σου στα υψίπεδα της εξουσίας???

    μια παλια σας φίλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή