ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

7o φιλικό της ομάδας


Στην Πετροπηγή, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, έπαιξε η ομάδα μας με τους "ΛΥΚΟΥΣ" του Κούτλα. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-1 (ισοφάρισε ο Νάκας) και στην επανάληψη ισοφάρισε ο Μιχαηλίδης 2-2 με κοντινό πλασέ. Χάσαμε τελικά 3-2. Το σκορ αδικεί μάλλον την ομάδα μας, που έδειξε και αρκετά καλά στοιχεία εκτός από...τις αδυναμίες της!!!
Αγωνίστηκαν οι Οικονομίδης, Λεβεντόπουλος (στο β' Σάμιος), Καλπάκης (Μπούζιος), Χουλιάρας (Κρυστάλλης), Σμάλης, Μολοχίδης (Πριονίδης), Μαδεμτζίδης (Μπούζιος), Λεπίδας (Τζεράκης), Μανίσογλου (Γεωργούσης), Νάκας, Μιχαηλίδης. Προπονητής ο Φώτης Σουσαμλής, είδε κι απόειδε ο άνθρωπος να μας κάνει να σκεφτόμαστε μόνον το παιχνίδι κι όχι τι σφύριξε ο διαιτητής ή αν η μπαλιά ήταν καλή ή όχι. Τελικά ΔΕΝ τα κατάφερε.
Είχαμε όμως κι έναν διαιτητή, που προκάλεσε αρκετές διαμαρτυρίες με τις αποφάσεις του, σε συμπαίχτες και αντιπάλους. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ με το όνομα. (Πάντως πέναλτι αυτήν τη φορά δεν έδωσε εις βάρος μας. Κατάφερε πάντως το Μιχαηλίδη και καναδυό ακόμα να τους κάνει τούρκους. Γιατί αδελφέ Χρήστο; Είπαμε μια μέρα, ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΒΕΝΕΤΗΣ να παίξουμε ήρεμα, αλλά...). Δεν κατάφερε να έρθει ο Γερομάρκος, που υποσχέθηκε την επόμενη φορά και ζήτησε διακαώς να αναρτήσουμε την περσινή φωτογραφία στον Πύργο, με την αφεντομουτσουνάρα του. Ορίστε φίλτατε. Χατίρι δεν χαλάμε.
Σαν παππούλης που είμαι, θα μου επιτρέψτε να είμαι κολλημένος λίγο με την πειθαρχία που πρέπει να υπάρχει μες στο παιχνίδι και που μας έλειψε ψες. Πολλές φωνές, μουρμούρες, χαρακτηρισμοί, γκρίνιες, σχόλια δεν βοηθούν κανένα μας να παίξει ήρεμα, να τα δώσει όλα και να γουστάρει στο τέλος τέλος το παιχνίδι. Γι' αυτό μαζευόμαστε εξάλλου, έτσι δεν είναι; Για όσες φορές δεν σεβάστηκα προπονητή, συμπαίχτες, διαιτητή και αντιπάλους δηλώνω τη μεταμέλειά μου. ΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΣΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ.
παππούλης- 25/2/2010

5 σχόλια:

  1. Καλημέρα συμπαίχτες μου,
    είμαι ο διαιτητής του χθεσινού παιχνιδιού και στέλεχος της ομάδας των προηγούμενων ετών. Λέω των προηγούμενων ετών διότι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις υβριστικές τοποθετήσεις ορισμένων πρώην "συναγωνιστών" αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα. Από πότε διαιτησίες 50/50 και χωρίς τη βοήθεια εποπτών χαρακτηρίζονται απαράδεκτες; Οι συμπαίκτες μου να κάνουν την αυτοκριτική τους διότι δεν παίζουν μπάλα παρά μόνο φωνασκούν. Θυμίζουν τα πάνελ της προεκλογικής περιόδου που όλοι μιλάνε και κανείς δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο, ευχομαι στους συμπαίκτες μου καλή τύχη στη Ζάκυνθο και για μένα θα παραμένουν πάντα φίλοι

    Ο διαιτητής του χθεσινού αγώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είναι δυνατόν 2-3 ,άσχετοι από ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ να σε κατηγορούν ότι δεν έδωσες ένα φάουλ,κόρνερ...ποιόν εσένα που δίνεις και την ψυχή για την ομάδα.
    Πραγματικά έχει αυτή η ομάδα καλύτερο αμυντικό χαφ (μηχανάκι)..από εσένα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Χρήστο δεν πιστεύω σε όσα διαβάζω!!!Ελπίζω την επόμενη φορά να είσαι στο γήπεδο για ποδόσφαιρο και όχι για Διαιτησία και άσε τον Μιχαηλίδη να γκρινιάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε να κρεμάσει, κανείς, ήσυχα τα παπούτσια του δεν μπορεί!!!Συμπαίχτες επιστρέφω..
    Και τώρα στα σοβαρά.
    Μου είναι ιδιαίτερα λυπηρό το γεγονός ότι συμβαίνουν αυτά τα πράγματα.Κείνο που χαρακτήριζε αυτή την ομάδα, ήταν η διάθεση για ποδόσφαιρο και ευχάριστα πειράγματα. Θα παρακαλούσα όλους να αφήσουν κατά μέρος τους εγωισμούς κ` τις μικροπαρεξηγήσεις και να συμβάλλουν στην αποκατάσταση του ομαλού κλίματος της ομάδας. Πιστεύω πως πιο πολλά μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν.
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
    Κώστας Μπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν παρεξηγούσαμε όσα λέμε στη μπάλα όλη μέρα ξύλο θα παίζαμε!!!!! Προτείνω και οι δύο να σκεφτούν πιο ψύχραιμα τώρα...
    Όλοι πρέπει να κάνουμε αμοιβαίες υποχωρήσεις για να διατηρήσουμε το καλό κλίμα.
    Ευελπιστώ...
    Νάστος Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή