ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

το χαμόγελό μας...


...το σπουδαιότερο κέρδος μας από την ομάδα που υπηρετούμε τόσα χρόνια. παππούλης

Δάσκαλοι Καβάλας- Λύκοι Κούτλα 4-3 (3-1)



Μετά από ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με ωραίες στιγμές και από τις δυο ομάδες και κάτω από ανυπόφορη ζέστη, η ομάδα των Δασκάλων Καβάλας νίκησε τους Λύκους του Βασίλη Κούτλα με 4-3 (ημίχρονο 3-1). Το παιχνίδι έγινε στα πλαίσια ενός τουρνουά που συμμετέχουν εκτός από μας τους δυο και οι συνάδελφοι της Ξάνθης και μια ομάδα παλαιμάχων του Νέστου Χρυσούπολης και ήταν ιδανικό για το δέσιμο και την προετοιμασία της ομάδας μας για το Αγρίνιο. Οι Λύκοι προηγήθηκαν νωρίς αλλά οι Δάσκαλοι κατάφεραν με δυο γκολ του Βοϊκογλου και ένα (θαυμάσιο σε εκτέλεση και άπιαστο) του Λεπίδα να τελειώσουν το ημίχρονο προηγούμενοι 3-1. Στην επανάληψη με ένα πέναλτι μείωσαν οι Λύκοι 3-2, σύντομα (πάλι) ο Λεπίδας έκανε το 4-2, στο 85' έγινε το 4-3 και στις καθυστερήσεις ο Κρυστάλλης των Δασκάλων έχασε πέναλτι και την ευκαιρία να κάνει το 5-3. Αγωνιστήκαμε με τους Οικονομίδη, Σμάλη, Νικολάου, Γερομάρκο (Κρυστάλλη), Σάμιο, Μπούτζιο, Σουσαμλή, Νάκα, Μαδεμτζίδη, Λεπίδα (Βενέτη), Βοϊκογλου (Κακάνη). Ωραία τα γκολ των Λεπίδα, Βοϊκογλου αλλά μη λησμονήσουμε και την ατυχία του Θανάση του Σμάλη, που βρήκε...δοκάρι και ατύχησε να γράψει στο παθητικό του ένα ακόμη αυτογκόλ. Την επόμενη φορά Θανάση. Για την καλή μας εμφάνιση και νίκη, "τσιμπήσαμε" και ένα ρεπό για την ερχόμενη Δευτέρα από τον κόουτς! Θενκς ΧΒ. Μετά το ματς η ομάδα των Δασκάλων μαζεύτηκε σε μια πιτσαρία της Χρυσούπολης, όπου συζητήσαμε για το Αγρίνιο, είδαμε το ΑΕΚ-ΠΑΟ και ευχηθήκαμε ΟΛΟΨΥΧΑ στο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΘΑΝΑΣΗ να χαίρεται τα 45 του. (Όχι και πολλή χαρά Σάκη, σε 5 χρόνια θα με...φτάσεις!!!). Την επόμενη Τετάρτη 1/6/2011 θα παίξουμε εμείς με τους παλαίμαχους Νέστου και οι Λύκοι με τους Δασκάλους Ξάνθης. παππούλης


η τούρτα του Θανάση

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Hotel στο Αγρίνιο




Ο παππούλης μετά από κόπο και πολλά τηλέφωνα βρήκε Ξενοδοχείο στην περιοχή του Θέρμου δίπλα στην Λίμνη Τριχωνίδα....

Η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου: http://www.hotelalthaia.gr/ που απλά είναι σε απόσταση από το Αγρίνιο 30 λεπτά .....αλλά δεν βρήκαμε ξενοδοχείο μέσα στην πόλη.
Κοντά στο ξενοδοχείο έχει

Canoe-kayak στη λίμνη

Ανακαλύψτε την ομορφιά της επαρχίας Τριχωνίδας δοκιμάζοντας canoe-kayak στην ομώνυμη λίμνη . Το καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στα ήρεμα νερά της λίμνης.

Κατάβαση στο Θεοτικό

ΘεοτικόΠρόκειται για ένα θαύμα της φύσης, που βρίσκεται στον παραπόταμο του Ευήνου Φειδάκια κοντά στον Δρυμώνα, απ’ όπου μπορεί να προσεγγιστεί, καθώς το νερό του ποταμού εξαφανίζεται κάτω από το έδαφος για να επανεμφανιστεί παρακάτω, αφού οι βράχοι σχηματίζουν φυσικό γεφύρι, πάνω στο οποίο υπάρχει πλούσια βλάστηση. Η λαϊκή πίστη πως τέτοιο θαύμα τα φύσης μόνο ως δημιούργημα ανώτερης δύναμης θα μπορούσε να εξηγηθεί, εξηγεί και την ονομασία αυτού του εντυπωσιακού φυσικού δημιουργήματος.

Εύηνος

Στο πιο στενό σημείο του παραποτάμου Φιδάκια σχηματίζεται ένα φυσικό γεφύρι που ενώνει την περιοχή του Δρυμώνα με την περιοχή της Κλοποτάς. Η διαδρομή που ακολουθούμε είναι από την θέση ‘’Τούρλα’’ και ακριβώς από την πίσω πλευρά του ξεκινά αγροτικός δρόμος που μετά από απόσταση 3 ΚΜ τερματίζει. Κατηφορίζοντας σε μονοπάτι δυτικά μέσα από αναβαθμίδες και πουρνάρια θα βρεθείτε στην όχθη του παραπόταμου Χαλικιώτικο ποτάμι. Ακολουθώντας βόρεια πορεία θα το συναντήσετε μπροστά σας. Η φύση καθ' όλη την πεζοπορία μέσα στον παραπόταμο Φιδάκια είναι οργιώδης. Το θέαμα, όταν θα συναντήσετε το σπάνιο φυσικό γεφύρι του ‘’Θεοτικού’’ θα σας εκπλήξει. Η διαδρομή χαρακτηρίζεται μεσαίας δυσκολίας και καλό θα ήταν να είστε εξοπλισμένοι και με εφεδρικά υποδήματα, γιατί πιθανόν σε κάποια σημεία του φαραγγιού να χρειασθεί να περπατήσετε μέσα στο νερό.

Μονή Παναγίας Μυρτιδιώτισσας

Στην διαδρομή Αγρίνιο - Θέρμο εκεί όπου ο δρόμος αφήνει τη λίμνη είναι χτισμένο το Μοναστήρι της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Είναι ένα από τα σημαντικότερα βυζαντινά μνημεία της Ελλάδας. Το σημερινό ιερό είναι ο παλαιότερος ναΐσκος του 11ου αιώνα. Στα δυτικά του προσκολλήθηκε το 16ο αι. ο νεώτερος σταυροειδής ναός που επεκτάθηκε με προσθήκη νάρθηκα το 17ο αι. Ο ναός είναι κατάγραφος από τοιχογραφίες του 12ου ή 13ου αι. του1491, του 1539 και του 1712. Παλαιότερη παράσταση είναι αυτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που χρονολογείται τον 12ο ή 13ο αιώνα. Η καμάρα και η αψίδα του σημερινού ναού ιστορήθηκαν το 1491, από τον περίφημο ζωγράφο Διγενή Ξένο.

Σπήλαιο Παναγίας Ελεούσας

Στην Άνω Μυρτιά βρίσκεται το σπήλαιο της Παναγίας Ελεούσας που προβάλλει στην άκρη του βράχου με θέα τον κάμπο και την λίμνη. Τα δύο μικρά σπήλαια μέσα στο βράχο δημιουργούν ένα είδος δίκοχου δίκλινου ναού. Παρουσιάζει ενδιαφέρον για το σχήμα του, τις αξιόλογες τοιχογραφίες (τέσσερις που χρονολογούνται στο πρώτο μισό του 15ου αιώνα), μια επιγραφή και για ένα μικρό πτυχωτό κιονόκρανο.

Το Μοναστήρι του Αγίου Κοσμά είναι στο χωριό Μέγας Δένδρος, 2 χιλιόμετρα βόρεια του Θέρμου. Πατρίδα του Κοσμά του Αιτωλού.

Το Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής βρίσκεται στη Μάνδρα 4 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Θέρμου. Εκεί θα βρείτε το "Κρυφό Σχολειό" με κέρινα ομοιώματα.

Ιαματικές Πηγές Μυρτιάς. Υδροανθρακική θειοπηγή, κατάλληλη για αρθριτικές και δερματικές παθήσεις.

Γραβούνα σήμερα..

Φιλικό αγώνα σήμερα στο γήπεδο της Γραβούνας στις 18.00 ο κόουτς μας θέλει να είμαστε στις 17.15 στο γήπεδο..... Μετά τον αγώνα θα έχει και συνέχεια σε ταβέρνα της περιοχής για να δούμε για του Αγρινίου.

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

(100:2)-(5-3)= ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟ

Να ζήσεις Χρηστάκη και Χρόνια Πολλά. Μεγάλος να γίνεις να βάλεις μυαλά! Με αγάπη- παππούλης
Σημ:Η λύση της παράστασης(100:2)-(5-3)=50-2=48ρης ο Αρβανιτόπουλος από σήμερα

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Τετάρτη 25/5/11, παίζουμε στη Γραβούνα.

Τέσσερις ομάδες θα πάρουμε μέρος στο μίνι πρωτάθλημα, [για το οποίο είχαμε συζητήσει και αποφασίσει να δηλώσουμε συμμετοχή στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας 16 Μαΐου]: 1) οι Δάσκαλοι της Ξάνθης, 2) οι Λύκοι του Κούτλα, 3) παλαίμαχοι Νέστου και 4) εμείς, οι Δάσκαλοι Καβάλας. Το πρώτο παιχνίδι μας, είναι με τους Λύκους του Κούτλα, την ερχόμενη Τετάρτη 25 του μήνα, στη Γραβούνα, ώρα έναρξης 6μμ, ώρα προσέλευσης 45' νωρίτερα. Η κάθε ομάδα θα επιβαρυνθεί με το ποσό των 125€ για διαιτητές, κύπελα κλπ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

στον καλό συνάδελφο Κώστα Μπαντίκο, την "ήρεμη δύναμη" της επίθεσής μας για την ονομαστική του γιορτή. Κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Δευτέρα..όλοι Καρβάλη και με τα χαρτιά...

Παρακαλούνται όλοι οι συμπαίκτες την Δευτέρα 16/5 στις 17.00 να είμαστε Καρβάλη για προπόνηση αλλά και να έχετε μαζί σας.

1.- Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας

2.- Δύο πρόσφατες φωτογραφίες

3.- Βεβαίωση υπηρεσιακής ιδιότητας υπογεγραμμένη από τον Πρόεδρο του συλλόγου ή τον υπεύθυνο της ομάδας ( Θα το ετοιμάσει ο Σύλλογος)

4.- Φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου υγείας

Παρακαλείστε να ενημερώσετε ο ένας με τον άλλον ώστε την Δευτέρα να ετοιμαστούν όλα τα χαρτιά.... μυνήματα στο τηλέφωνο στέλνονται αλλά καλό είναι να ενημερώσετε και τον Παππούλη...Επίσης ενημερώσετε και πόσα άτομα θα είναι μαζί σας...

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ανέκδοτο

Ένας αγρότης είχε ένα πολύ μεγάλο αγρόκτημα με μια ωραία λίμνη στο πίσω μέρος του. Μια μοναχική βραδιά αποφάσισε να πάει μια βόλτα μέχρι τη λίμνη. Καθώς πλησίαζε, άκουσε φωνές και γέλια. Όταν έφτασε είδε πολλές γυμνές γυναίκες να παίζουν μέσα στα νερά. Μόλις όμως κατάλαβαν την παρουσία του, πήγαν στα βαθιά για να μη φαίνονται. Μία από τις γυναίκες, του φώναξε:
-"Δεν πρόκειται να βγούμε αν δε φύγεις".
Κι εκείνος απάντησε:
-"Σιγά μην ήρθα για να σας δω να κολυμπάτε γυμνές. Εγώ απλά ήρθα να ταΐσω τον κροκόδειλο."

ΘΜ αποστολέας, παππούλης αντιγραφέας.

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

asta na pane sto diaolo

afou den kataferame oute kai simera na tous kerdisoume, den prokeitai na tous kerdisoume pote. Efera 4 neous paixtes gia tin omada mou, nikousame 3-1 sto imixrono alla anarotiemai pos mas kanane koutous sto b' kai xasame 6-4 telika? Gamoto. Loosers original eimaste. Na fantasteite oute o Karav. travixe oute o tsiou kai tous eleipan Filippas kai Grigoris X"katsoupis! Poios akouei tora ekeinon ton pappouli na leei dexia- aristera kai na grafei gia 20 nikes dikes tous, 3 dikes mas kai 2 isopalies. Ti thelei kai ta metra? Xristos arvan- για την αντιγραφή παππούλης

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Έντυπα


Σ΄αυτή τη σελίδα θα βρείτε όλα τα απαραίτητα έντυπα που θα χρειαστούν οι ομάδες για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά.

1. Αίτηση-Υπεύθυνη δήλωση
2. Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας
3. Δικαιολογητικά συμμετοχής
4. Εσωτερικός κανονισμός διεξαγωγής αγώνων
5. Yπεύθυνη Δήλωση Αθλητή



























Διαβάστε την προκήρυξη του 14ου Πανελληνίου τουρνουά ποδοσφαίρου Εκπ/κών Π.Ε. -Αγρίνιο 2011- από εδώ.

«ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ 2011»

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

14ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

«ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ 2011»



ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Για την έκδοση δελτίων απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1.- Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας

2.- Δύο πρόσφατες φωτογραφίες

3.- Βεβαίωση υπηρεσιακής ιδιότητας υπογεγραμμένη από τον Πρόεδρο του συλλόγου ή τον υπεύθυνο της ομάδας

4.- Φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου υγείας

Με την επιμέλεια των υπευθύνων των ομάδων να ετοιμαστούν τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά (Δελτίο Αθλητικής ιδιότητας αθλητή, Κάρτα-Υπεύθυνη Δήλωση αθλητή, Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση αθλητή)

Οι υπεύθυνοι θα προσκομίσουν την συγκεντρωτική κατάσταση με τα ονόματα των αθλητών που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα.

Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά θα αποστέλλονται με e-mail στην Επιτροπή διοργάνωσης του πρωταθλήματος έως την 10η Μαΐου.

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Αργώ αλλά δεν λησμονώ...


... να ευχηθώ από καρδιάς ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο Θωμά για τη σημερινή του γιορτή, να πραγματοποιηθεί ό,τι ποθεί. παππούλης

Δευτέρα προπόνηση......???

Αύριο Δευτέρα πρέπει να μαζευτούμε στην προπόνηση για να δούμε το μέλλον της ομάδας Ν.Καβάλας......

Τελευταία ευκαιρία για να δηλώσουμε συμμετοχή στο Πρωτάθλημα ..12 του Μάη πρέπει να τελειώνουμε με τα χαρτιά και εμείς δεν ξέρουμε αν θα πάμε...στο Αγρίνιο.

Προπονήσεις και αγώνες έχουμε σχεδόν όλοι στα πόδια μας αλλά πρέπει να γίνουμε μια ομάδα.
Ο κόουτς έχει τον πρώτο λόγο και εμείς να είμαστε όσοι περισσότεροι μπορούμε στην Καρβάλη να ενημερώσουμε ΞΑΝΑΛΕΩ για συμμετοχή....